Ik ben Pauline ten Brinke, ben getrouwd en moeder van vier kinderen. Vanuit mijn praktijk aan huis werk ik als kinder-en jeugdcoach. Sinds het behalen van mijn Pabo diploma ben ik al jaren werkzaam in het basisonderwijs. Vanuit die functie kreeg ik de interesse om me meer te verdiepen in de sociaal emotionele ontwikkeling en welzijn van het kind en ben naast mijn werk begonnen aan de post hbo-opleiding kindercoach en kinder-en jeugdtherapie.

In 2016 heb ik mijn diploma ‘s gehaald en ben in 2017 mijn eigen praktijk gestart. Vanaf 2020 richt ik mij op kinder- en jeugdcoaching. Tevens komen ouders bij me met vragen over opvoeding en onderwijsgerelateerde vragen.

Mijn visie is werken vanuit vertrouwen en respect, met een nuchtere kijk op mensen. Dit resulteert in een aanpak van zoeken naar oplossingen die het kind zelf in zich heeft. Hierbij staat het kind centraal.

Bij het coachen richt ik me op de vaardigheden die het kind nodig heeft bij het vinden van oplossingen in moeilijke situaties. Ook gaat het erom dat het kind inzicht krijgt in zichzelf. Samen onderzoeken we het getoonde gedrag en het gewenste resultaat. Door het leren ontdekken, ontwikkelen en inzetten van vaardigheden en kwaliteiten zal het kind zelf tot oplossingen komen.